4D Ultrahang György Kft. - Győr

4D Ultrahang György Kft.

4D Ultrahang György Kft.

Cím:9023 Győr, Bem tér 14. - Útvonaltervezés ebbe a rendelőbe
Honlap:https://www.4dultrahanggyor.hu/
A rendelőben üzemelő ultrahang készülék típusa: SonoAce X8
Telefonszám: 06 20 219 0555
Állami/ Magán: Magán


Mit is jelent a babamozi?

A "terhesség" mintegy 280 napja minden nő életének remélhetőleg legszebb, legemlékezetesebb időszaka. Attól a pillanattól fogva, hogy megtudjuk, hogy gyermeket hordunk a szívünk alatt, mindent megteszünk azért, hogy a "terhességet" örömként éljük meg, és egészséges porontyunkat biztonságosan szüljük meg. Az idáig vezető úton természetesen kíváncsiak vagyunk arra, hogy ott bent minden a legnagyobb rendben zajlik-e, hogy néz ki, fiú-e avagy lány, megvan-e mindene?

4D ultrahang vizsgálat - babamozi 4D ultrahang vizsgálat - babamozi

Ezekre a rendkívül fontos kérdésekre ad választ egy 4 dimenziós ultrahang vizsgálat, mellyel ha rövid időre is de betekintést nyerhetünk a kicsik zárt világába. A leendő szülők meghatódva, néha könnyel telt szemekkel nézik a képernyőt, figyelik ahogy szemük fénye a hüvelykujját a szájához viszi és szopizik, ahogy ásít, vagy épp alszik . Sajnos vannak olyan esetek, amikor a baba elbújik és a számunkra fontos kérdések egy részére nem kapunk választ. Tapasztalatok szerint ha a leendő szülői pár együtt jön el a 4 dimenziós ultrahang vizsgálatra, akkor a születés előtt nem csak az anya, hanem az apa is jobban kötődik leendő gyermekéhez, mert látja őt, a mozdulatait, arcocskáját, és szinte kézzel foghatóvá válik a pici a leendő apa számára is. Ezáltal a 4D-s vizsgálatok segítik a születés előtti érzelmi összetartozást. A legjobb 4D-s képek, filmek a várandósság 16-36 hetéig készülhetnek.

A György Ultrahang Rendelőben - Győr, Bem tér 14/b - szakképzett szonográfus mutatja meg a kisbabát, és a babamozi teljes ideje alatt DVD-re rögzíti a felvételt. A babamozi közben készített állóképeket a szülők kérésére kinyomtatja, és akár pendrive-ra is rátelepíti. A babamozit nem nőgyógyászati diagnózis felállítására veszik igénybe a szülők, hanem a születendő babáról szeretnének emléket, melyet a György Ultrahang Rendelőben készítünk el számukra. Amennyiben a babamozi ideje alatt a szonográfus rendellenességet tapasztal, úgy a szülőket tájékoztatja, és javasolja egy kontrollvizsgálat elvégzését.

Forrás: https://www.4dultrahanggyor.hu/
Kerüljön fel a listára! Vásároljon Samsung Medison 4D, 5D ultrahang készüléket a Sonarmedtől!


Varázslatos videó a méhen belüli fejlődésről

Az év magánrendelője 2016

Rendelés FULL 5D ultrahang készülékkel

Ha 4D/5D, akkor Samsung Medison!

Újabb rendelőkkel bővült az
5D ultrahang rendelők hálózata

FULL 5D ultrahang rendelők
Magyarországon

(a rendelőlista frissítése
folyamatban)

4d ultrahang rendelők Budapesten

4d ultrahang rendelők Magyarországon